Forums Community

These forums are dedicated to the discussion of our DotNetNuke products, such as Ultimate DNN Blog Module - SunBlogNuke & GalleryPlus.

For the benefit of the community and to keep information here helpful to everyone who visits, please observe the following posting guidelines:

  • If you are reporting a bug and strange issue please tell us which version of DNN and SunBlogNuke and share some event logs from "Admin/Event Viewer".
  • Site Moderators have the final word on approving/removing a thread or post or comment.
  • English language posting only, please.
Home/Ultimate DNN Blog Module :: SunBlogNuke/Support Issues/Custom Theme Applied But Not Showing
PreviousNext
New Post
7/16/2014 7:40 AM
 
Hi There,

I recently upgraded to 7.0.5 for DNN7+ and seem to have an issue with custom themes.

1. Created new custom theme from Royal Yellow.
2. Made changes to new theme.
3. Selected new theme.
4. Under Style Editor, made changes.  These do not show on the Blog.
   Verified CURRENT THEME is set to custom theme name.
5. Logged onto server and viewed files under desktopmodules\sunblog\themes.
   Custom theme files have changed.
6. Edited Royal Yellow Theme and the changes shows in the Blog - even though the custom theme is selected.

Any assistance would be appreciated.

Thanks
Craig
New Post
7/16/2014 9:36 AM
 

It should be a new bug introduced by v7.x building. Today we just uploaded a fixed package so you have to download it for repair install again. Hope it helps.


Ultimate DNN Blog Module - SunBlogNuke
PreviousNext
Home/Ultimate DNN Blog Module :: SunBlogNuke/Support Issues/Custom Theme Applied But Not Showing
Copyright © 2009-2018 Ultimate DNN Blog Module - SunBlogNuke Powered by SunBlogNuke Corp