Forums Community

These forums are dedicated to the discussion of our DotNetNuke products, such as Ultimate DNN Blog Module - SunBlogNuke & GalleryPlus.

For the benefit of the community and to keep information here helpful to everyone who visits, please observe the following posting guidelines:

  • If you are reporting a bug and strange issue please tell us which version of DNN and SunBlogNuke and share some event logs from "Admin/Event Viewer".
  • Site Moderators have the final word on approving/removing a thread or post or comment.
  • English language posting only, please.
Home/Ultimate DNN Blog Module :: SunBlogNuke/Support Issues/Site is moved to HTTPS
Previous
Next
New Post
6/19/2018 9:55 PM
 

Hi Team,

We have moved our site on https - secure with SSL.

You can view our page on - https://www.pigchamp.com/news/blog 

This page is secure, but when you click on comments below, https://www.pigchamp.com/news/blog/entryid/17#comment-3

pge is opening with no Secure mark. Reason is  -

Mixed Content: The page at 'https://www.pigchamp.com/news/blog/entryid/17#comment-3' was loaded over HTTPS, but requested an insecure image 'http://www.gravatar.com/avatar/2b7ada7409faf8350769623394d5e083?s=50&r=PG&d=http%3a%2f%2fwww.gravatar.com%2favatar%2fad516503a11cd5ca435acc9bb6523536%3fs%3d50%26r%3dPG'

Is there any way we can change this URL -'http://www.gravatar.com/avatar/rmst2b7ada7409faf8350769623394d5e083?s=50&r=PG&d=http%3a%2f%2fwww.gravatar.com%2favatar%2fad516503a11cd5ca435acc9bb6523536%3fs%3d50%26r%3dPG' to https

We have tried by changing key - gravatardefaultimageurl from  [dbo].[SunBlog_Settings]  but still its not referring to changed url with https

 

Can you please help to resolve this issue.

New Post
6/26/2018 8:54 PM
 

Any observations/ thoughts on this..?

Previous
Next
Home/Ultimate DNN Blog Module :: SunBlogNuke/Support Issues/Site is moved to HTTPS
Copyright © 2009-2018 Ultimate DNN Blog Module - SunBlogNuke Powered by SunBlogNuke Corp